Benvinguts

Aquest serà el bloc de la vostra hora d'informàtica. Aquest bloc intentarà complementar les informacions que s'hauràn tractat a l'aula. A més intentarà ser un element de comunicació entre alumnes i entre professor i alumne/a.

Esper que gaudiu tant com ho faré jo.

divendres, de desembre 3

Activitat Sistema Informàtic

Aquí teniu l'enllaç:

Sistema Informàtic

Heu de fer una captura de pantalla i l'heu d'enviar a santsalvador1011@gmail.com del informe de resultats.

dijous, de novembre 11

Els guerrers de la xarxa



Aquí teniu el video dels Guerrers.

dimarts, d’octubre 26

Activitat d'avaluació

Avui vos toca elaborar, amb la informació del Bloc i tota Internet, aquesta activitat:

http://docs.google.com/View?id=dch7nrwf_1c3zk9vgb

Sort.

dimarts, d’octubre 12

Copyleft

Com a copyleft es coneix a tot un conjunt de llicències que poden aplicar-se a creacions informàtiques, artístiques, etc. Els defensors del copyleft consideren les lleis de drets d'autor (copyright) com una forma de restringir el dret de fer i redistribuir còpies d'un treball. Una llicència copyleft, de fet, utilitza la legislació pròpia dels drets d'autor per a assegurar que cada persona que rep una còpia o obra derivada pugui fer servir, modificar, i també redistribuir tant el treball com les seves versions derivades. Així doncs, en un sentit estrictament no legal, el copyleft és el contrari que el copyright.

El concepte, no el terme, va ser concebut originalment per Richard Stallman.


Video copyleft

dilluns, d’octubre 11

Web 2.0


Basada en comunitats i en serveis de hosting, com ara els espais web de treball en xarxa, les wikis, i Folksonomy folksonomies (es tracta d'una pràctica que es produeix en entorns de software social els millors exponents dels quals són llocs compartits com del.icio.us (hipervincles favorits), Flickr (fotografies), Tagzania (llocs) o 43 Things (desitjos)) que faciliten la col·laboració i en el fet de compartir entre usuaris espais per a fotografies, textos i vincles amb altres Web-sites.

diumenge, d’octubre 10

eyeOS

És un entorn d'escriptori web, també conegut Sistema operatiu via web de la generació d'aplicacions de "Cloud Computing". La diferència més important entre l'eyeOS i altres "sistemes operatius Web" és que aquest es pot descarregar en tant que és programari lliure (llicència GPL), i permet a tothom tenir-ne el seu propi servidor.

EYEOS

dimarts, de setembre 14

Guerra de sistemes operatius

Esper que d'aquesta manera vos enrecordeu dels tipus que hi ha.


Sistemes informàtics

Aquí teniu un enllaç que completarà les vostres anotacions a l'aula. M'he basat amb ell per fer les explicacions dins l'aula.
Si feis una recerca per Internet, trobareu molta més informació.

Sistemas informáticos